Till din tjänst

Eventplanering & genomförande av event inom ljud och ljus

Event­planering för bästa resultat och upplevelse

Planering för bästa resultat och upplevelse med kundunika designer och tekniska lösningar för alla event och arrangemang.

Vår styrka ligger i ljud-, ljus- och scenteknik. Vi skapar kundunika designer och tekniska lösningar för alla arrangemang oavsett storlek, som konferenser, konserter, företagsevent, mässor och nöjen.

Tillsammans med er planerar vi varje enskilt event utifrån era krav och önskemål. Eventteknikerna arbetar för att er vision av eventet ska bli verklighet.

Event – från idé till slutförande

Eventteknikerna hjälper dig med genomförandet av ditt event – från idé till slut­förande.

Idén är första steget, planeringen det andra. När vi kombinerar dem med den utrustning för ljudteknik, ljussättning och scenteknik som vi använder har vi lagt en grund för ett oförglömligt event.

Vi erbjuder proffs inom ljud-, ljus- och scentekniker som stöd under planeringsfasen av ert event.

Inspelnings­studio för podcasts

Eventteknikerna erbjuder inspelning, redigering och distribution av podcasts för poddare på resande fot eller bofasta i Göteborgsområdet.

Eventteknikerna kan förutom att hjälpa dig med inspelning av podcasts i vår egen podstudio även bistå med redigering och distribution. Gör som Saltet och Skäringer & Mannheimer – anlita Eventteknikerna idag!

Film­produktion, klippning och distribution

Fånga alla magiska ögonblick från ditt evenemang med rörligt material.

Vi filmar ditt event eller din föreställning. Event­teknikerna filmar, klipper och distribuerar material till valda kanaler och målgrupper.